Sao Paulo - Reisverslag uit Rio de Janeiro, Brazilië van guidojustin - WaarBenJij.nu Sao Paulo - Reisverslag uit Rio de Janeiro, Brazilië van guidojustin - WaarBenJij.nu

Sao Paulo

Door: Guido

Blijf op de hoogte en volg

21 Juli 2010 | Brazilië, Rio de Janeiro

Het is begonnen. Onze vliegreis was omgeboekt van een budgetmaatschappij naar het luxueuze KLM, waarbij we ook nog eerder aankwamen en 150 euro pp toe kregen.

Vervolgens waren we er, alle verhalen die er op internet stonden deden ons het ergste vermoeden en onze waakzaamheid was tot een historisch hoogtepunt gestegen. Maar behalve dat de stad wat grauw overkomt kunnen we geen van de criminele verhalen van de stad bevestigen.

Het hostel was prima en zondag zijn we met een aantal leuke chicas van het hostel naar een club gegaan. Na 20 minuten in de rij te hebben gestaan en bijna binnen te zijn kregen we nog even subtiel te horen dat het geen gaybar was maar dat er toch wel redelijk wat homos in de club kwamen, dat bleek zeer waar te zijn... maar we hebben het overleefd.

Gister zijn we in een verassend comfortabele bus naar Rio gegaan. Op dit moment zitten we in het `feest`hostel mellow yellow in copacabana en we gaan de komende dagen rio verkennen.

Oja er zijn nog wat foto`s maar we konden de usb aansluiting hier niet vinden dusss die komen de volgende keer

xx Justin en Guido

• 21 Juli 2010 - 14:17

Dion:

Goed om te horen dat jullie niet op de eerste dag al zijn overvallen door de vaste stamgasten van de lokale gaybar. Foto's van lokale chicks zijn inderdaad gewenst en ik zal jullie blog daarom zeker even in de gaten blijven houden.

kuzzies,
    Dion

• 21 Juli 2010 - 15:02

Ingeborg:

Klinkt goed! Ben benieuwd naar de foto's!

• 21 Juli 2010 - 15:22

Deniz:

Die hostel klinkt wel een beetje gay jongens -_-'

De foto's van de tjiks moetje asap sturen!

• 21 Juli 2010 - 16:06

Daan:

chill chill!

veel plezier in Rio en niet teveel aan de caipirinha en cachaca he!

kusjess

• 21 Juli 2010 - 16:35

Leon:

En jawel, het eerste reisverslagje en meteen komen de gayverhalen al naar boven. Ben benieuwd naar de volgende avonturen! We zien idd graag veel foto's van de locals op het strand in Rio!

xx

• 21 Juli 2010 - 19:21

Loek:

Het eerste reisverslag is binnen en klinkt als een goed begin van 5 maanden zuid-amerika. ben benieuwd naar de rest van de verhalen en de foto's natuurlijk;), veel plezier verder!

Loek

• 21 Juli 2010 - 20:04

Nellie Elemans :

Hee boys,

Heel veel plezier in het prachtige Rio. 4 of 5 dagen, heb ik begrepen.
    Met een Caipirinha op het Copacabana of het Ipanema is een aanrader, evenals het Ile Grande !!!
    Geniet ervan.
    Nellie

• 21 Juli 2010 - 20:58

Tante José:

Ha lieverd (s),
    Zo dat is geregeld, jullie zijn er. Op de site is te zien dat het in Rio 20-28 graden is. Hier in Nederland nu 28 en de verwachting is rond de twintig. Dus dat komt aardig overeen. Alleen het uitzicht en de belevenissen verschillen enorm van elkaar. (gelukkig maar anders ging je voor niets) Kijk je ogen maar uit en steek je neus in de wind, vrijheid is voorlopig jullie toekomst.
    Dikke kus van tante José

• 21 Juli 2010 - 21:52

Floortje:

Fijn dat jullie je gelijk verontschuldigen voor het gebrek aan foto's! :P Heel erg tof ook dat jullie nog steeds helemaal heel en onbestolen zijn, houden zo! ;-)