Rioo - Reisverslag uit Vitória, Brazilië van guidojustin - WaarBenJij.nu Rioo - Reisverslag uit Vitória, Brazilië van guidojustin - WaarBenJij.nu

Rioo

Door: Guido

Blijf op de hoogte en volg

28 Juli 2010 | Brazilië, Vitória

Goedendag dames en heren van het thuisfront

Rio was geweldig. Vol met fantastische ervaringen, beginnend met een flamengowedstrijd in het befaamde Macarana stadion, hierna een tocht langs het Ipanema en Copacabana strand, uitgaan in lapa, vervolgens zijn we naar de corcovado (jezusbeeld)gegaan waar het uitzicht echt briljant is, we hebben nog een kort architectuuruitje naar niteroi gedaan naar het MAC van Oscar Niemeyer en als laatste hebben we nog een toer door een favela (arme buurt geregeerd door een drugsbende) gedaan.

Er was dus ruim genoeg te doen, maar toch zijn we maar verder gegaan uit deze uit de klouwen gegroeide badplaats om het historische en rustieke Ouro Preto op te zoeken in het binnenland. Na anderhalve dag hadden we de rust wel weer gehad en zijn we weer op zoek gegaan naar de kust en zo zitten we nu in Vítoria, we hebben een cheap hotel gevonden maar verder hebben we geen idee wtf is going on in this place. Magoed we vinden het wel weer uit en we laten wel weten of het nog wat is geworden.

Groeten Justin en Guido

p.s. houd (ook de eerdere) fotoalbums in de gaten voor meer foto's

• 28 Juli 2010 - 17:56

Dion:

Jeuj, updates! Goed om te horen dat jullie nog niet zijn ontvoerd door een afscheidingsbeweging van de FARC! Leuke foto's, ben benieuwd wat er nog meer komt?

--------------
    Verzonden vanaf mijn Blackberry, toch Paul

• 28 Juli 2010 - 18:44

Nellie Elemans:

Hoi Boys De grote steden zijn beslecht. Nu langs de kust naar het Noorden. Op naar het Amazoneavontuur. Geniet ervan! Liefs, Nellie

• 28 Juli 2010 - 19:14

Blokje:

waar blijft die foto van het pokemon vakantieboek met O Cristo Redentor?

• 28 Juli 2010 - 22:34

Floortje:

Aww ! Wat een popje van een kereltje op die ene foto! (Jullie ook uiteraard maar ik doelde op 't jochie wat nog net een tintje donker is dan jullie)! Waarom niet gewoon 6 maanden op dat bounty strand gebleven!?:O

• 28 Juli 2010 - 22:35

Floortje:

AND:

Mijn reisstatus:
    Ik ben terug over 139 dagen

PFEW! :-) Was al druk aan het knutselen op een afscheurkalender maar ik kan 't gewoon hier zien!

• 29 Juli 2010 - 11:40

Daan:

aardig stadionnetje..

• 29 Juli 2010 - 11:55

Tante José:

Hoi lieverd (s)

Wat een knappe gozers, die van het een in het andere vallen, van rijk naar arm, van mooi naar lelijk. Het weer in Nederland is regenachtig en 20 graden.
    Geen nieuws onder de zon( die niet schijnt)Veel plezier en indrukken op jullie pad toegewenst.

Dikke kus van tante José

• 29 Juli 2010 - 16:56

Pauline:

Ik hoor het al, jullie komen niet meer terug ;) Leuk die foto's! Maar naast die lokale architectuur wordt natuurlijk ook wel de lokale vastgoedmarkt even onderzocht??
    Ik ben benieuwd naar jullie volgende bestemming!
    Besos Pauline

• 29 Juli 2010 - 17:00

Loek & Leon:

Nice foto's! Ik zou proberen met photoshop de achtergrond op het strand een beetje aantrekkelijker te maken:P Het zijn prima verhalen uit de steden met mooie indrukken, we zijn benieuwd naar de avonturen in het amazonegebied:)

--------------
    @Verzonden vanaf mijn Blackberry

• 29 Juli 2010 - 18:21

Serge:

Woow broer en Guido, te gekke foto's!
    Jullie hebben het zeker te gek daar! Leuk om zo met korte berichtjes toch bij te blijven. Geniet!

Serge

• 30 Juli 2010 - 13:58

Guido:

foto´s van de corcovado komen nog, ik was het kabeltje van mijn camera vergeten naar het internetcafe, ciao