Intro - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van guidojustin - WaarBenJij.nu Intro - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van guidojustin - WaarBenJij.nu

Intro

Door: Guido

Blijf op de hoogte en volg

30 Juni 2010 | Nederland, Eindhoven

Na jarenlange voorbereiding is het dan eindelijk zo ver, terwijl Nederland nog door het dolle is van het gewonnen WK gaan wij naar Zuid-Amerika.
Na het overleven van Sao Paulo en Rio zullen we van al onze survivalskills gebruik moeten maken in het Amazonegebied om vervolgens langs Machu Picchu en vele dorpjes, steden, natuurgebieden in het zuidelijkste puntje van Argentinië de reis te beëindigen.
Via deze site houden wij alle geïnteresseerden op de hoogte van onze epic journey in het nietige Zuid-Amerika.

Greetz Justin & Guido

• 30 Juni 2010 - 19:52

Nellie Elemans:

Hee Guido,

Ja, nog ruim 2 weken en dan is het zo ver. Het begint nu best toch wel een beetje spannend te worden, is het niet? Ik ben benieuwd naar jullie lotgevallen. Hou iedereen hier maar regelmatig op de hoogte van hoe het jullie daar vergaat. Maar voor jullie weg zijn zie ik je nog wel.
    Groetjes, Nellie

• 30 Juni 2010 - 19:56

Nellie Elemans:

Mooie foto trouwens, jongens !
    Nellie

• 01 Juli 2010 - 06:27

Dion:

Wil Justin nou gewoon naar het zuiden? En Guido naar Amerika te Limburg?

• 01 Juli 2010 - 10:15

Justin:

Je hebt ons door!!

• 15 Juli 2010 - 16:23

Lieveke:

Guido veel plezier! Ben benieuwd naar jullie avonturen

• 20 Juli 2010 - 21:35

Floortje:

WOWWWWWWWW Je was m'n facebook vriend geworden (DUS ONLINE) Maar geen mail of update hier !!! :p TJONGE JONGE! SO WHAT'S NEW! Ik brand van nieuwsgierigheid naar alle verhalen!!!! :D